welkom bij Health by Riet
 
homepaginanatuurgeneeswijzevoedingstherapieafslankprogrammabiorelaxatiecontacteer ons
 

 

Untitled Document

Voedingstherapie

voedingstherapie

Het voedsel dat wij opnemen zorgt voor energie en opbouw tot in onze diepste cel. Een natuurlijke voeding zuivert ons lichaam (in plaats van het te belasten met toxines) en versterkt het immuunsysteem, waardoor de algemene gezondheid van de patiënt verbetert.’

Een optimale darmwerking is noodzakelijk voor een verbeterde voedselopname, het aanmaken en opnemen van de nodige vitaminen en een verbetering van de immuniteit.

Dit alles leidt tot een beter algemeen welvoelen en een verhoging van het energieniveau.

 

   

Doel:

Verbetering op alle vlakken : gedrag, gemoedstoestand, stemming, algemene toestand, betere weerstand, verbeterde bloedkwaliteit, gewichtscontrole. Gezonde voeding heeft een genezende werking. Het ziektebeeld kan zich in vrij korte tijd verbeteren.  De therapie wordt afgestemd op de persoon.  Hiervoor moeten Constitutie, Temperament, Dispositie en Expositie bepaald worden (verschil met voedingsadvies).
Voedingstherapie verbetert de algemene toestand van de persoon.  Het versterkt het bewustzijn en stimuleert de cliënt om een eigen bijdrage te leveren aan zijn genezingsproces.

 


Meer:

 
  Twizted Imagebuilding - reputation consultants